TapaTalk

Find a problem? Want to see a new forum or feature added? Post it

Re: TapaTalk

by Administrator » Wed May 01, 2013 9:10 pm

TapaTalk should now be working! Give it a try and let me know if there are any problems.
Administrator
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 45
Images: 31
Joined: Tue Jul 17, 2012 9:45 pm

Re: TapaTalk

by JuddCT » Mon May 06, 2013 12:59 pm

Working for me
User avatar
JuddCT
Newbie
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Wed May 01, 2013 6:56 pm

Re: TapaTalk

by Martymcfly73 » Thu May 23, 2013 8:49 pm

Works for me too!!
Martymcfly73
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 35
Joined: Fri Aug 24, 2012 6:57 pm
Location: Messin' with Sasquatch

Re: TapaTalk

by DallanC » Fri May 24, 2013 9:50 am

Great!


-DallanC
DallanC
Active Member
Active Member
 
Posts: 517
Images: 31
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:26 pm

Re: TapaTalk

by bwhntr » Thu Jun 20, 2013 2:53 pm

Awesome! Thanks.
bwhntr
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 81
Joined: Tue Sep 25, 2012 12:40 pm

Re: TapaTalk

by Martymcfly73 » Fri Jul 05, 2013 12:48 pm

I keep getting a message saying the API has expired? It still works. Just an FYI.
Martymcfly73
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 35
Joined: Fri Aug 24, 2012 6:57 pm
Location: Messin' with Sasquatch

Re: TapaTalk

by DallanC » Fri Jul 05, 2013 12:54 pm

bwhntr wrote:Any progress on this?


Its up and working... at least we had people here post it was working. I guess that update is in another thread... give it a try, let me know if it does or doesnt work. I was under the impression its working fine.


-DallanC
DallanC
Active Member
Active Member
 
Posts: 517
Images: 31
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:26 pm

Re: TapaTalk

by Martymcfly73 » Fri Jul 05, 2013 1:38 pm

It still works. Just has a pop up message saying the API I expired.
Martymcfly73
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 35
Joined: Fri Aug 24, 2012 6:57 pm
Location: Messin' with Sasquatch

Re: TapaTalk

by DallanC » Fri Jul 05, 2013 2:03 pm

Martymcfly73 wrote:It still works. Just has a pop up message saying the API I expired.


Hmmm what I've got installed here says its up to date... will dig into it.

*Edit: Found the issue, should be resolved now.


-DallanC
DallanC
Active Member
Active Member
 
Posts: 517
Images: 31
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:26 pm

Re: TapaTalk

by rspeters » Sun Jul 07, 2013 7:39 pm

FYI, I just pulled the forum up on Tapatalk for the first time and got that message too. But it seems to be working ok...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
rspeters
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 40
Joined: Sun Jul 07, 2013 7:32 pm

Previous

Return to Website Problems or Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron